meer armslag

U wilt met uw goede doelenorganisatie meer tijd voor waar het écht om draait: meer aandacht voor uw werk, meer actieve vrijwilligers en meer donaties.Een aantal voorbeelden die uw werk eenvoudiger kunnen maken:

  • U weet precies wie uw donateurs en vrijwilligers zijn
    Uw vrijwilligers en medewerkers zijn enthousiaste en betrokken mensen. Zij staan voor de organisatie en dat stralen ze ook uit. Door beter gebruik te maken van de informatie die u al heeft, kunt u deze belangrijke groep nog beter engageren en activeren. We helpen u een goede database op te bouwen, waarin gegevens als interesseprofielen en contactgegevens op een overzichtelijke en veilige manier worden opgeslagen. Zo kunt u uw contacten nog gerichter en persoonlijker aanspreken.
  • U heeft controle over uw gegevens en uw applicaties
    U investeert in een gezonde relatie met leveranciers van uw ICT-diensten. Een leverancier waar u afhankelijk van bent, kan echter een risico zijn. Wij kunnen u helpen ICT en bedrijfsvoeringsprocessen te verbeteren en onafhankelijk van derden te maken. U heeft uw digitale diensten dan zelf in de hand, uiteraard met ondersteuning van ons als dat nodig is.
  • U weet waar u kosten voor maakt en die zijn reëel
    Als NGO probeert u zo min mogelijk kosten te maken, maar goedkoop is niet voor iedereen de beste oplossing. Door inzicht te geven in het totale kostenplaatje helpen wij u een verantwoorde keuze te maken. Duurder doorgaan? Of juist overstappen op andere software om uiteindelijk goedkoper uit te zijn? Daarbij kijken we ook hoe de kosten die u maakt zich verhouden tot uw missie.

 

Lees wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.